Кіркоров "поклав око" на юного співака Ваню Дмитрієнко / скріншоти

Скандальний співак Філіп Кіркоров вибрав нового "фаворита". Спочатку він дружив з Басковим, потім нахвалював російського блогера Давида Манукяна, з ним йому навіть приписували роман. Нині ж путініст обрав дуже молодого "фаворита".

Виявилося, що Кіркоров "поклав око" на юного співака Ваню Дмитрієнко, якому всього 17 років. Співак вже навіть зробив йому подарунок. 

Так, Кіркоров відвідав виступ Дмитрієнка і подарував йому прикрасу - ланцюжок з підвіскою з Діснейленду. Виявилося, юнак сам просив його про такий подарунок. 

Однак на подарунках все не закінчилося. Артист вже представив фанатам свого "фаворита" в Instagram. Кіркоров показав фото з 17-річним співаком і засипав його компліментами. 

"Молодим і талановитим дорогу! Вітаю з першим альбомом, отримав задоволення на презентації. Нехай твої пісні залетять в чарти! Лети!", - написав путініст.

У мережі вже обговорюють нового "фаворита" Кіркорова. Користувачі попереджають юнака про мстивий характер артиста. Співак відомий публічними скандалами, він часто шокує своїми витівками. Наприклад, зовсім недавно напівголий Кіркоров з величезним хрестом влаштував "вакханалію" на сцені.

Вас також можуть зацікавити новини: