Пугачова і Кіркоров розлучилися в 2005 році / фото Dni.Ru

Російський співак Філіп Кіркоров зізнався, що не любить згадувати про Аллу Пугачову й стосунки з нею.

Про це свідчить його інтерв'ю журналу "ОК!".

На запитання про те, чому серед великої кількості фотографій на стінах у нього вдома немає жодної з Пугачовою, Кіркоров відповів, що не живе спогадами.

Відео дня

"Сьогодні ці спогади недоречні, та й не потрібні нікому. Це інше життя, воно було прекрасне. Але зараз у кожного своє життя. Це було давно і неправда...", - з посмішкою сказав артист.

За словами 54-річного Кіркорова, фотографії на стінах - це його фундамент для підтримки, але "він ще не в тому віці, щоб сісти біля каміна й згадувати".

Читайте такожПугачова сфотографувала Галкіна напівоголеним: артист показав давнє фото"За великим рахунком, 55 - цифра остання рок-н-рольна. Далі цифра 60 - і ось тут вже, напевно, треба задуматися про камін, який з'явиться в 70 або, якщо доживу, в 80 років", - додав він.

Як відомо, Пугачова і Кіркоров одружилися в 1994 році, проживши в шлюбі 11 років. У 2005 році стало відомо про їхнє розлучення. Кіркоров був її четвертим чоловіком. Зараз вона перебуває у шлюбі з шоуменом Максимом Галкіним, з яким виховує двійнят від сурогатної матері. Також у неї є донька від першого шлюбу Крістіна Орбакайте.

Нещодавно стало відомо, що до початку стосунків між Пугачовою і Кіркоровим має пряме відношення російський продюсер Барі Алібасов.