Артистка не змогла змиритися з тиском / Фото probomond.ru

Колишня дівчина принца Гаррі британська співачка і модель Крессіда Бонас назвала причину розриву з ним.

Дівчина розповіла, що за два роки відносин з принцом відчувала величезний тиск, повідомляє People.com.

За словами Бонас, вона усвідомила, що не зможе жити в королівській родині. «Страх невдачі, страх бути відкинутою, страх бути зрозумілою правильно, страх виявитися не такою ідеальною», — пояснила модель. Крім того, вона планувала продовжувати свою творчу кар'єру.

Відео дня

Читайте також"Невже розлучення": принц Гаррі обдурив Меган Маркл

Бонас також розкритикувала дрес-код на весіллі принца Гаррі і Меган Маркл. «Не люблю я ці капелюшки. Це занадто складно для людей», — зазначила знаменитість.

Крессіда Бонас зустрічалася з принцом два роки, проте в 2014 році вони розлучилися. Через рік в британських ЗМІ з'явилися чутки про їх таємні заручини, але вони не підтвердилися. Крессіду і Гаррі познайомила двоюрідна сестра принца принцеса Євгенія. Як і Меган Маркл, Бонас актриса.

У листопаді 2017 року було оголошено про заручини принца Гаррі з актрисою Меган Маркл. Весілля пари відбулося навесні 2018 року.

Як повідомляв раніше УНІАН, з того часу, як принц Гаррі та його дружина Меган Маркл відмовилися від королівських прав і повноважень і переїхали в США, їх матеріальне становище виявилося дуже нестійким.

Ні Гаррі, ні у Меган зараз немає роботи, і, як наслідок, стабільного доходу. Нещодавно герцог Сассекський продав ексклюзивні рушниці ручної роботи за $180 тис. Однак цих грошей на життя сім'ї не вистачило.