Сєрга розповів про інцидент у Дружківці / скріншот YouTube

Музикант і воїн ЗСУ Коля Сєрга розповів про один неприємний випадок, що стався в Дружківці. Під час концерту для військових він вступив у конфлікт з проросійськи налаштованою бабусею.

Жінка накинулася на Сєргу зі звинуваченнями в тому, що він н*цист і розкритикувала його коломийку про окупантів. Бабуся, яка підтримує Росію, заявила, що Дружківка - це нібито не Україна і послала "Культурний десант" на батьківщину.

"Через вас одні проблеми. Й***ні американці вас купили. Я їй кажу: "Так ви ж самі матюкаєтеся". Вона відповідає: "Це я у вас навчилася. Н*цисти, валіть в свою Україну. Тут вам не Україна". Я розумію, що конфліктна ситуація. Я кажу: "Слухайте, у мене для вас є подарунок – афробандерівець Мирослав Кувалдін", – згадав артист на YouTube-каналі "Грунт".

Відео дня

Кувалдін підтримав Сергу і пожартував про своє походження. Відомо, що батько Кувалдіна родом з Нігерії, а свою маму він називає м*скалькою. Він заявив, що йому приємно думати про те, що "50 років тому н**ри ї**ли м**калів".

"Він каже: "Слухай, мене звуть Мирослав Джонович Кувалдін. У мене мама – м**калька. І це єдина порядна м**калька, яку я знаю. А батько у мене з Нігерії. Як мені приємно думати, що для мого народження 50 років тому, н**ри ї**би м**калів", - згадав слова Кувалдіна Серга.

Нагадаємо, раніше Коля Серга назвав співачку, яка відмовилася виступати на фронті.

Вас також можуть зацікавити новини: