Росіянку захейтили в мережі / t.me/nemalahov

4 лютого в Болгарії відбувся конкурс краси "Місіс Всесвіт-2022", де беруть участь заміжні жінки і ті, у яких є діти. Цього разу переможницею стала росіянка Олена Максимова. 

За корону переможниці боролися 120 учасниць з різних країн - Китаю, Таїланду, Філіппін, Японії, Індії, Білорусі, України, Німеччини, Іспанії, США та інших. Однак перемогу здобула росіянка, що спровокувало шквал негативу на адресу організаторів конкурсу.

Користувачі мережі не розуміють, як в нинішніх обставинах на такому масштабному конкурсі могла перемогти громадянка Росії - країни, яка влаштувала повномасштабне вторгнення в Україну і вбиває мирне населення.

Відео дня

Що пишуть в мережі

  • "Що, російський папік виявився багатшим за інших?"
  • "Я щось не зрозуміла, а як це сталося в нинішній обстановці? Як цивілізований світ це допустив?"
  • "Іди лісом"
  • "Чому до участі допустили росіянку? Її країна щодня бомбить українські міста. Ллється кров військових, дітей, жінок. Ви в своєму розумі?"
  • "Чому росіянки досі виступають на світових конкурсах? РФ потрібно ізолювати від усього світу! Ваші руки по лікоть в крові, вбивці!"
  • "Серйозно? Росіянка? Що вона взагалі там забула? Після того, як Росія розв'язала війну, її громадян повинні відрізати від усього цивілізованого світу! Вони скрізь повинні бути ізгоями! Не розумію, чому на конкурсі такого рівня не всі ще це усвідомили"

Нагадаємо, раніше відбувся конкурс краси "Міс Всесвіт". У ньому взяла участь росіянка Анна Ліннікова. Дівчина оскандалилася своєю поведінкою. Вона обзивала "расистами" тих, хто не хотів з нею спілкуватися, і постійно бігала за українкою.

Вас також можуть зацікавити новини: