Кравець рідко ділиться світлинами дітей / фото instagram.com/lennykravets

Відома гумористка Олена Кравець зі студії "Квартал 95" показала своїх двійнят. Доньці та сину ведучої вже скоро виповниться по сім років.

Кравець розповіла у Stories, що вона шукала дитячий табір для своїх двійнят. Як виявилося, знайти його було непросто. Свою розповідь про табір ведуча "ілюструвала" фотографіями дітей.

На них двійнята позували у вишитому одязі. 6-річний син Кравець був у білій сорочці з блакитною вишивкою. А його сестра позувала у віночку з квітів та красивій сукні з вишитими квітами.

Відео дня
Кравець замилувала рідкісними фото своїх двійнят у вишиванках / скриншоти

Кравець рідко ділиться світлинами дітей. Раніше вона часто показувала двійнят, проте після початку повномасштабної війни РФ проти України ведуча стала транслювати в Instagram зовсім інший контент. Вона, як більшість зірок, відійшла від демонстрації особистого життя та робить акцент на допомозі Україні та підтримці наших громадян.

Родина Олени Кравець - що відомо

У 2002 році гумористка вийшла заміж за актора студії "Квартал 95" Сергія Кравця. У шлюбі в них з'явилися троє дітей. У 2003 році Кравець народила доньку, її назвали Марією. У 2016 році гумористка народила двійнят - хлопчика Івана та дівчинку Катерину.

Нагадаємо, нещодавно юна донька Олени Кравець зачарувала фото з Києва. 20-річна Марія вражає фанів стильними "аутфітами".

Вас також можуть зацікавити новини: