Незвичайний манікюр для Агілери активно обговорюють в мережі вже кілька днів / фото instagram

Відома співачка Крістіна Агілера запустила новий бізнес, нині зірка продає лубриканти під брендом Playground. Для презентації свого "дітища" вона зробила дуже незвичайний манікюр. Агілера прикрасила нігті 3D-вагінами.

Як повідомляє видання popsugar, манікюр з незвичайним дизайном для Агілери зробила відома нейл-блогерка, яка працює зі знаменитостями. Дівчина на ім'я Зола Ганзорігту робить манікюр Хейлі Бібер, сестрам Кардашьян і багатьом іншим зіркам.

Цього разу вона перевершила себе. Незвичайний манікюр для Агілери активно обговорюють в мережі вже кілька днів. За даними видання, для створення пластикових фігурок у вигляді жіночих геніталій знадобився 3D-принтер.

Відео дня
Незвичайний манікюр Крістіни Агілери / скріншоти

Ганзорітгу зробила Агілері гострі нігті і покрила їх рожевим кольором. Зверху, на кожен палець, вона приклеїла 3D-вагіни. Потім нейл-блогерка покрила нігті блискучим топом.

"Текстуровані нігті та 3D-мотиви були в тренді останні кілька місяців. Все, починаючи від черепашок, крапель води і пірсингу нігтів, було помічено у деяких голлівудських зірок. Скульптурні "вагінальні нігті", без сумнівів, є одним з найбільш унікальних підходів до цієї тенденції, з якою ми зіткнулися", - відзначили в popsugar.

Нагадаємо, раніше Агілера вже відзначилася провокаційною витівкою. Влітку 2022 року співачка виступила на ЛГБТ-концерті з фалоімітатором.

Вас також можуть зацікавити новини: