Дочка Алли Пугачової залишає РФ, з'ясували журналісти / колаж УНІАН зі скріншотів

Російська співачка Крістіна Орбакайте - дочка виконавиці Алли Пугачової, нещодавно повернулася в РФ, але "все ж поїде назад в США".

Орбакайте виступить на новорічних корпоративах, а потім вирушить в Штати, повідомляє Telegram-канал Mash, посилаючись на відомості джерела з оточення артистки. "...співачка вже купила квитки... від'їзд в Америку планується як мінімум до кінця лютого і позиціюється як відпустка. Тому що потім артистка знову повернеться в РФ - не виключено, що для роботи", - підкреслюється у повідомленні.

Крім того, стало відомо, що ціни на корпоративи Орбакайте трохи знизилися - тепер виступ коштує не 5 мільйонів рублів, а 4,5 млн (близько 2 млн гривень).

Відео дня

Нагадаємо, на початку грудня Крістіна Орбакайте несподівано повернулася в Росію з США і взяла участь в гала-концерті "Песня года".

У центрі уваги Алла Пугачова - новини, які сьогодні варто знати

Співачка та її чоловік-гуморист Максим Галкін покинули Росію після того, як країна здійснила повномасштабне вторгнення в Україну. Галкін дуже жорстко критикує владу РФ через агресію.

Українська співачка Світлана Лобода стверджувала, що Пугачова і Галкін завжди говорять один за одного. За її словами, "все, що говорить він (чоловік, - Ред.) - це все, що думає Алла Борисівна".

Вас також можуть зацікавити новини: