Алла Пугачова має таку ж позицію, як і її чоловік, стверджує Світлана Лобода / колаж УНІАН з фото instagram.com/lobodaofficial та скріншоту

Російська співачка Алла Пугачова має таку ж позицію щодо війни РФ проти України, як і її чоловік - гуморист Максим Галкін.

Українська співачка Світлана Лобода в інтерв'ю "ВВС News Русская служба" розповіла, що багато років тому познайомилася з сім'єю Пугачової і Галкіна й мала з ними приятельські стосунки. "У мене безмірна повага до сім'ї Алли Борисівни і Максима Галкіна, і я їх зараз окремо як одиницю навіть не розглядаю. Тому що це настільки виховані, інтелігентні й великі люди всередині. Після їх вчинку я дуже сильно, ще більше заповажала їх", - сказала артистка.

Співрозмовниця також відповіла на запитання, чому Пугачова обрала шлях красномовного мовчання (щодо війни Росії проти України, - Ред.). "Те, що вона поїхала з країни, з Росії - це багато про що говорить... все, що говорить він (Галкін, - Ред.) - це все, що думає Алла Борисівна, вони говорять один за одного завжди. Так, вони говорять через нього... В їхній родині говорить Максим, і Аллі Борисівні й так дісталося за все це...", - сказала співачка.

Відео дня

За словами Лободи, "у перший місяць війни всі українці, ми всі просили висловитися, тому що вірили в те, що це може щось змінити".

"Але час показав, що нічого не зміниться, тому що все ж Російська імперія, і ось у цій країні є такі правила, які були вже протягом довгих-довгих років, століть - є імператор, він диктує, і він говорить, як треба, цей імператор править довго..., а люди просто підтримують режим...", - додала артистка.

Як Пугачова і Галкін відреагували на повномасштабне вторгнення Росії в Україну - що потрібно знати

Максим Галкін різко критикує російську владу через криваву війну проти українців. Гуморист у РФ був визнаний "іноземним агентом", він і його дружина вже покинули країну-агресора.

Алла Пугачова звернулася до російської влади і закликала визнати і її "іноагентом", оскільки вона "солідарна зі своїм чоловіком, чесною, порядною і щирою людиною, справжнім і непідкупним патріотом Росії, який бажає батьківщині процвітання, мирного життя, свободи слова і припинення загибелі хлопців за ілюзорні цілі, що роблять країну ізгоєм і обтяжують життя громадян".

Вас також можуть зацікавити новини: