Ксенія Мішина / instagram.com/misha.k.ua

Життя - це колообіг як хороших, так і не дуже подій. А психіка людини настільки тонка, що її легко зачепити. Хтось може припинити психологічні розлади на корені, а комусь доводиться звертатися за допомогою до фахівців. 

Ксенія Мішина

Українська актриса Ксенія Мішина нещодавно зробила сенсаційне зізнання. Виявляється, одного разу вона опинилася в психіатричній лікарні, але по своїй волі. 

"Зайшовши в приймальний кабінет, мені стало ще гірше. Повірте стіни цього закладу не надихають. Послухавши мою історію, повну жаху і безсилля, лікар сухо вимовила: "Невроз. Але жити з цим можна. А з психотерапевтом, до якого я тебе відправлю, ти швидко з усім впораєшся". Так почалася моя нова глава, і саме з цього моменту в ній з'явився перший промінчик", - розповіла Мішина.

Відео дня
Ксенія Мішина / instagram.com/misha.k.ua

Брітні Спірс

Доля цієї співачки схожа на американські гірки. Слава, визнання, концерти, "клітка", психотропи і повний контроль. Батько Джеймі Спірс відправив свою дочку на примусове лікування в божевільню нібито за її відмову приймати призначені психіатром ліки. Важко уявити, що американська поп-ікона неодноразово з'являлася в такому страшному закладі.

Брітні Спірс / Фото REUTERS

Том Круз

Актор Том Круз провів у психлікарні всього кілька днів. Там він проходив медичне обстеження. Причиною тому стало його розлучення з актрисою Ніколь Кідман. У ЗМІ то і з'являлася інформація, що Круз не може прийти до тями після розриву з коханою і буквально сам губить своє життя.

Том Круз / instagram.com/tomcruise

Читайте такожНаталія Орейро отримала російський паспортРоббі Вільямс

Британський співак Роббі Вільямс також одного разу потрапив в психлікарню. Лікарі діагностували у нього лунатизм. Роббі щоночі прокидався і йшов до холодильника. Так, артист почав стрімко набирати вагу, але не розумів у чому причина. 

"Це дуже дивний стан. Я сплю, потім прокидаюся і їм, їм, їм все, що бачу... я навіть не розумію, як це відбувається", - говорив Вільямс в одному з інтерв'ю.

Роббі Вільямс / instagram.com/robbiewilliams

Ліндсі Лохан

Американська актриса Ліндсі Лохан і зовсім була частим гостем в психіатричній клініці. Мабуть, популярність настільки затьмарила її розум, що вона почала зловживати не тільки алкоголем, але і наркотиками. Часом вона поводилася зовсім неадекватно і періодично потрапляла в поліцейські дільниці. Іноді все доходило і до суду. Так, суд неодноразово призначав Ліндсі примусове лікування в психлікарні, але Лохан вдавалося звідти втекти.

Ліндсі Лохан / instagram.com/lindsaylohan

Раніше УНІАН назвав 5 зірок, яким стало погано під час концерту.

Вас також можуть зацікавити новини: