Леді Гагу знудило на сцені / instagram.com/ladygaga

Глядачі, які приходять на концерт, очікують на неймовірне шоу, спецефекти і легендарні виступи своїх кумирів. Ось тільки за всім цим святом стоїть неймовірна праця. Так, часом зіркам через втому і перенапруження стає зле прямо під час концертів.

Мадонна

Шоу Мадонни завжди яскраві і наповнені драйвом. Це співачка, яка заводить публіку буквально з півоберту. І тільки небагатьом відомо, як вона готується до таких подій. Одного разу під час концерту в Болгарії співачка двічі знепритомніла. Але треба віддати належне її характеру, силі волі і любові до шанувальників, бо виступ вона не скасувала. Впала, встала і продовжила яскраве шоу.

Кеті Перрі

На одному з концертів Кеті Перрі влаштувала настільки дикі танці з падіннями, що глядачі не одразу повірили в те, що їй дійсно погано. Втім, і сама співачка потім ніяк не прокоментувала цю подію. Але, ймовірно, що їй і в правду стало зле через перенапруження.

Леді Гага

Співачці Леді Газі стало погано під час концерту в Барселоні. Тоді зірку знудило прямо на сцені. Але навіть попри це, вона продовжила виступати і дарувати глядачам гарний настрій. Ось вона справжня сила волі!

Софія Ротару

Співачка Софія Ротару під час одного з виступів також не в змозі була впоратися з втомою. Зірка старанно виконувала пісню, кружляла на сцені, підтанцьовувала, а потім підійшла до піаніста і впала йому прямо в ноги. Мабуть, так позначилися на Ротару втома і неймовірні навантаження.

Тіна Кароль

Влітку 2021 року співачка Тіна Кароль виступала на музичному фестивалі в Києві, де використовувала багато піротехніки. Так, зірці через це стало погано. Вона відчула задуху, їй не вистачало повітря. 

Раніше УНІАН повідомляв, що 5 українських зірок регулярно звинувачують у пластичних операціях.

Вас також можуть зацікавити новини: