У Винника проблеми зі здоров'ям / фото УНІАН, Вальдемар Горлушко

З початку повномасштабного вторгнення РФ до України у багатьох виникло запитання, а куди ж зник з публічного простору повелитель "вовчиць" Олег Винник

Тож адвокатка артиста нарешті відповіла на запитання про його місцеперебування та про причини його мовчання про війну. Виявляється, артист за кордоном та має проблеми зі здоров'ям, повідомляє ТСН.

За словами адвокатки, Винник проживає у Берліні, звідки допомагає українцям й проходить лікування. Нагадаємо, через проблеми зі здоров'ям ще до війни артист скасував кілька концертів. За кордоном Олег звернувся до фахівців й продовжує лікування через загострення. 

Відео дня

Та, незважаючи на проблеми зі здоров'ям, співак допомагає ЗСУ, запевнила його адвокатка. Він відправляє до армії автомобілі через свій благодійний фонд "Вовчиця". 

Адвокат каже, що Винник не піариться на своїй допомозі, та він засуджує повномасштабне російське вторгнення до нашої країни.

Раніше соліст гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин припустив, що Олег Винник зараз може перебувати у Німеччині, де він, до речі, й починав свою кар'єру як оперний співак.

Вас також можуть зацікавити новини: