Роман Костомаров / Фото-instagram

Фігуристу Роману Костомарову лікарі планують ампутувати пальці ніг. Як пише Telegram-канал Mash, під загрозою і пальці рук, але лікарі продовжують за них боротися. 

В цілому стан знаменитості важкий - лікарі не беруться робити прогнози з приводу того, наскільки швидко він зможе відновитися. 

Що з Костомаровим

У ніч на 10 січня олімпійський чемпіон і колишній партнер Тетяни Навки з танців на льоду потрапив до лікарні з підозрою на запалення легенів. Тоді його підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Зараз лікарі оцінюють стан фігуриста як дуже важкий. 

Відео дня

Останні дні Костомаров підключений до апарату ЕКМО, який насичує його кров киснем. У нього почалося відмирання тканин, дрібні судини пошкоджені. По пальцях нижніх кінцівок поширюється гангрена. 

Лікарі кажуть, що у Романа великий ризик розвитку пневмонії і сепсису. Згідно з прогнозами, якщо йому і вдасться вийти з цього стану, то ще дуже не скоро. 

Що Роман Костомаров говорив про війну в Україні

Фігурист підтримав повномасштабне вторгнення РФ в Україну, розпочате диктатором Володимиром Путіним. Також Костомаров цинічно заявив, що його країна нібито ні на кого не нападала. 

"Так довго терпіти західний вплив на всю ситуацію в усьому світі, а зараз з Україною в своїх інтересах - це утопія! Росія - не терпила! Росія ніколи нікого не чіпала і не нападала!" - написав він у своєму блозі. 

Нагадаємо, як Таїсія Повалій стала зрадницею України.

Вас також можуть зацікавити новини: