Група "Без обмежень" виступила в метро / Пресслужба

Український музикант Сергій Танчинець, який є лідером гурту "Без обмежень", розповів про спілкування з дружиною під час війни. Бачилися вони всього тричі, оскільки після початку повномасштабного вторгнення Анна з дітьми поїхала спочатку до Польщі, а потім до Японії. 

Однак стосунки на відстані не стали для подружжя проблемою, оскільки вони вже не раз таке практикували до повномасштабної війни. Вся справа в регулярних гастролях співака, через які вони з дружиною могли не бачитися тижнями або місяцями. 

"Ми розлучалися і на короткі терміни, і на довші через його гастрольну діяльність, тому ми знаємо, як підтримувати почуття на відстані. Та й це завжди додавало родзинку і вогник в наші стосунки", - розповіла Анна Танчинець. 

Відео дня

Сергій додав, що рішення про переїзд дружини з дітьми в Токіо було для нього дуже складним і емоційним. 

"Це був серйозний і дуже емоційний момент, коли ми прийняли рішення, що вони переїдуть з Польщі до Японії. Серце було в сльозах. Це рішення було досить непростим. Ми розуміли, що не побачимося багато місяців", - згадав Танчинець.

Вогонь у стосунках Сергія і Анни не згас. У березні 2023 року вони знову зможуть зустрітися і побути поруч. 

Відзначимо, що дружина музиканта влаштувалася в Японії на роботу. Там вона займається допомога українським біженцям в Токійському муніципалітеті.

Вас також можуть зацікавити новини: