Сергій Танчинець відповів, чи повернуться його діти в Україну / Скріншот Instagram

Відомий український співак, фронтмен гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець відмовляється коментувати своє особисте життя. Однак артист поділився звісткою про те, що його діти переїжджають до Європи.

Після початку повномасштабного вторгнення колишня дружина Танчинця, Ганна, а також його син та донька переїхали до Японії. Втім, вже цього літа 14-річна Анастасія та 5-річний Лук'ян переїдуть до Іспанії:

Домовились, що цього року, цього літа, напевно, вони переїдуть до Іспанії. Там в мене є друзі, яких я попросив облаштувати, підшукати квартиру і так далі. Ганна привезе дітей в липні і віддасть їх мені. Я почну гастролі з ними по бабусям та дідусям. Вона полетить в Іспанію і почне облаштовувати побут, щоб вже у вересні діти переїхали туди.

Скріншот Instagram

Як поділився Сергій, його донька дистанційно навчається в українській школі і тому не прив'язана до країни, чи міста. Вони дійшли згоди у тому, що Анастасія буде жити на дві країни: в Іспанії та Україні. Натомість Лук'ян відвідує школу в Японії. Там він закінчить перший клас і продовжить навчання в Іспанії. На додаток, Танчинець відповів, чи повернуться найближчим часом його діти в Україну. 

"Скоріш за все, напевно, ні. Тому що ще ситуація трошки важкувата. Не знаю, люди по-різному можуть це сприймати. Хтось може мене засуджувати, що діти мої не будуть жити в Україні. Ми всі, батьки, шукаємо для своїх дітей оптимальніші варіанти, для того, щоб точно не перейматися безпекою рідних", - додав співак. 

Нагадаємо, раніше лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець закрутив новий роман з піарницею.

Вас також можуть зацікавити новини: