Лізі Василенко на сайті "Миротворець" приписується "участь в інформаційних провокаціях Росії проти України" і "заперечення російської агресії" / фото з серіалу "Школа"

Актрису і блогерку Лізу Василенко, яка прославилася завдяки ролі Лоліти "Лоли" Гавриленко в українському підлітковому серіалі "Школа", внесли до бази "Миротворця".

Читайте такожЗірка "Школи" розповіла, як у Москві її зґвалтував "жирний дід"На сайті "Миротворця" Василенко названа "провокатором". Їй приписується "участь в інформаційних провокаціях Росії проти України" і "заперечення російської агресії".

Також наголошується, що в 17 років її зґвалтували в Росії, про що вона "з гордістю розповідає в інтерв'ю на російському телебаченні".

Відео дня
скріншот, "Миротворець"

"Центр" Миротворець "просить правоохоронні органи розглядати дану публікацію на сайті як заяву про вчинення цим громадянином усвідомлених діянь проти національної безпеки України, миру, безпеки людства і міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень", - йдеться в повідомленні на сайті.

Інтерв'ю Василенко проекту "Пушка"

31 березня на Youtube-каналі "Пушка" вийшло інтерв'ю з Лізою Василенко, в якому зірка "Школи" серед іншого розповіла про труднощі свого переїзду з України до Москви, куди поїхала, щоб будувати подальшу кар'єру, зокрема, в тікток-хаусі Xo Team.

"Але коли зі мною трапляється якась хрінь, я завжди думаю про те: всяко краще здохнути тут, ніж в Україні", - сказала дівчина.

За словами Василенко, після переїзду вона стикалася з негативною реакцією на свою адресу, однак не вважає це раціональним.

"(Моя аудиторія мене - УНІАН) захейтила (після переїзду - УНІАН), в плані "проміняла країну, ля-ля-ля". Але я ніяк на це не реагую. Якщо чесно, я можу назвати таких людей тупими. Чесно, це тупість - судити людину по його національності, судити людину по тому, куди вона поїхала або не поїхала... Так, блін, поїхала б я в Америку, мене б не хейтили тоді. Тільки суто через те, що Росія і Україна ******* (сваряться - УНІАН), чомусь приплітають до цього інших людей, які жодним чином цього не стосуються. ... Це не нормально", - сказала актриса.

Також вона зазначила, що в Росії набагато більше можливостей для досягнення успіху і зокрема заробітку на ТікТоці.

"В Україні їх (можливостей - УНІАН) дуже мало, і за це дуже мало платять. Це круто, якщо ти прагнеш до більшого. Москва - це більше", - зазначила Василенко.