Концерт LP у Литві скасовано / Колаж УНІАН / Скриншоти

Žalgirio Arena скасувала концерт американської співачки Лори Перголіцці, відомої як LP, через її появу в світшоті з російською символікою.

Концерт мав відбутися у місті Каунас вже 4 березня. В заяві керівництва арени зазначається, що вони рішуче підтримують Україну. "Цим рішенням ми хочемо звернути увагу як LP, так і інших артистів, які планують заходи в Литві, що ми не потерпимо меседжів на підтримку країни-агресора", - підкреслюють вони.

Організатори заходу Medusa Concert заявили, що засуджують російську агресію і завжди будуть підтримувати Україну.

Відео дня

"Всі співробітники нашої агенції, як і вся Литва, всім серцем з розтерзаною війною країною та її героями, тому відео, яке поширюється в інтернеті, збентежило і обурило нас так само, як і інших литовців", - сказав керівник організації Ремігіюс Кнабікас.

Скандал навколо співачки LP: що відомо

Нагадаємо, що днями Перголіцці показала в Instagram світшот з російською символікою та датованою 24 лютого листівкою від російських шанувальників.

Після того, як підписники почали обурюватися, співачка записала звернення до українських фанів, в якому сказала, що любить їх, підтримує та сподівається побачити на своїх концертах.

Вас також можуть зацікавити новини: