MELOVIN любить епатувати публіку / фото - пресслужба

Відомий блогер Ніколас Карма на своїй сторінці в Instagram виклав нове відео. Цього разу у Львові він зустрів співака MELOVIN та за традицією поцікавився, скільки коштує образ артиста.

Епатажний виконавець обрав чорні кольори, він був одягнений у топ, чорні джинси палаццо та пальто в клітинку. Черевики на масивній підошві та аксесуари були доповненням його образу.

MELOVIN каже, що кинув пагубну звичку пити / скріншот instagram.com/nicolas_karma_official

"Я у тому, в чому мати народила. Цьому пальто п’ять років – це дві тисячі гривень. Я люблю мас-маркет, люблю секонд. Це український бренд з нормальною помірною ціною, не більше двох тисяч. Джинси – 2500 гривень. Взуття – 1500 гривень", – жартома розповів MELOVIN.

Артист також згадав, що купив своє взуття у нетверезому стані, а тому помилився з розміром. Та згодом воно стало йому зручне. MELOVIN додав, що вже двісті днів не вживає алкоголь, знаменитість порадив дотримуватися тверезого способу життя й іншим. А Ніколас запевнив, що не п'є вже понад десять років.

Нагадаємо, що відомий співак MELOVIN влаштував провокаційний перфоманс на премії "Музвар". Він з'явився на церемонії у масці свині. 

Додамо, що в 2021 році артист здійснив камінг-аут, через що його почали критикувати деякі користувачі мережі. Втім, MELOVIN не реагує на хейт.

Вас також можуть зацікавити новини: