Анастасія Приходько "рознесла" Шепелєва / колаж з фото

Співачка Анастасія Приходько розгнівалася на шоумена Дмитра Шепелєва після його візиту в розбомблений Маріуполь. Вона назвала його "г*мном" і сказала, що він за гроші продасть навіть маму.

В інста-сторіз Приходько написала, що давно знає Шепелєва. Вони перетиналися як в Росії, так і в Україні. Тепер же, як сказала співачка, Шепелєв став коханцем впливової людини, який і просунув його на росТБ.

"Досить близько знаю цього слимака. І в Москві працювали, і в Києві спілкувалися. Скажу одне - людина, яка продасть свою маму за гроші. Він став коханцем одного з впливових людей, щоб отримати роботу на каналі, і, як липучка, липне до всіх, хто дасть йому гроші! Г*мно ти", - написала Анастасія.

Відео дня
Анастасія Приходько "рознесла" Шепелєва / скріншот Instagram

Скандал навколо Дмитра Шепелєва

Екс-ведучий шоу "Розсміши коміка" Дмитро Шепелєв зняв у Маріуполі "розважальне" шоу. Раніше він говорив, що йому "соромно і боляче" через війну в Україні, а тепер з'явився на пропагандистському каналі.

Варто зазначити, що на початку повномасштабного російського вторгнення Дмитро навіть вибачався перед українцями, однак після цього не сказав ні слова. Зараз же він, як виявилося, живе в Росії і працює на ринок країни-агресора.

Вас також можуть зацікавити новини: