МакЅим скасовує свої концерти / фото instagram.com/maksimartist

Російська співачка МакЅим (Марина Максимова), яка не так давно шокувала фанатів своєю дивною поведінкою на концертах, скасувала всі виступи. Артистка вирішила призупинити свій тур.

"Зі мною все добре, наскільки це зараз можливо. Я прийняла рішення перенести найближчі концерти, в даний момент узгоджуються нові дати. Нещодавній концерт у Твері показав, що є речі, які, на жаль, несумісні. Такі, як вимагає повної самовіддачі робота і курс лікувальних процедур. Дуже дякую за вашу підтримку, я все це бачу і в якійсь мірі завдяки вам було прийнято рішення перенести дати", - написала співачка в своєму Instagram.

У росЗМІ вже заявили, що причина дивної поведінки МакЅим в тому, що вона нібито чекає на дитину. Мало того, гінеколог-ендокринолог Ольга Поляніна в коментарі для російських Telegram-каналів заявила, що у співачки є проблеми зі здоров'ям, які сильно впливають на її стан. Ймовірно, це пов'язано з тим, що кілька років тому МакЅим ледь не загинула через коронавірус.

"Швидше за все, вона увійшла в вагітність з низьким ресурсом здоров'я. Варто здати аналізи, виспатися три ночі. Можливо, у співачки дефіцит заліза, вітамінів групи B або сну", - заявила лікар.

Що сталося з МакЅим

Під час недавніх концертів співачка дивно поводилася. Вона мала набряки, ледь стояла на ногах і насилу співала свої хіти. На тлі цього фанати навіть закликали МакЅим скасувати свої концерти.

Однак концертний директор МакЅим заявив, що не бачить абсолютно ніяких причин для скасування туру. Її фан-клуб влаштував флешмоб і збунтувався проти такої заяви.

Вас також можуть зацікавити новини: