Співачку МакЅим женуть зі сцени / Фото - instagram, фан-клуб артистки

Співачка МакЅим, яка свого часу здобула грандіозну популярність після виходу пісні "Знаешь ли ты", сьогодні продовжує збирати повні концертні зали. Однак шанувальники серйозно схвильовані через стан її здоров'я. 

На кількох останніх концертах артистка виходила на сцену в мішкуватому одязі, але це не допомогло приховати те, що вона дуже сильно розповніла. 

Також були моменти, коли МакЅим не могла встояти на ногах - на кадрах видно, що вона поводиться так, ніби ось-ось втратить свідомість. 

Через це шанувальники почали бити тривогу. Офіційний фан-клуб артистки оголосив в соцмережах флешмоб, в рамках якого фанати масово пишуть на сторінки зірки і її представників з проханням скасувати майбутній тур. 

Скріншот коментарів

Концертний директор МакЅим заявив, що не бачить абсолютно ніяких причин для скасування туру.

"Фан-клуб артиста - це спільнота людей, які особливим чином ставляться до артиста. На жаль, в ситуації МакЅим з'ясувалося, що все йде інакше. Їм не важливо рішення артиста, виступати чи ні. Їм не важливі його думки і почуття. Їм не важливо його бажання підводити свого глядача чи ні. Тому що очевидно, вони не є тим самим глядачем. Так званий офіційний фан-клуб обмежився флешмобом, при цьому ображаючи всю команду артиста", - написав директор зірки Павло Назаров.

До слова, на деяких кадрах видно, що у виконавиці досить великий живіт. Фани висунули версію про те, що вона вагітна, проте офіційного підтвердження цієї інформації немає.

Нагадаємо, співачка МакЅим зі скандалом зірвала концерт в Сочі.

Вас також можуть зацікавити новини: