Мерилін Монро / eastnews.ua

А чи часто ви чули фразу "Вона - блондинка, і цим все сказано"? Так ось, на честь Дня блондинок УНІАН зібрав найвідоміших у всьому світі дівчат, які доводять, що колір волосся грає далеко не ключову роль в їх житті.

Мерилін Монро

Ця актриса стала секс-символом 1950-х років. Попри те, що вона була обожнюваною чоловіками, особисте життя у неї не склалося. Монро кілька разів була заміжня, але дітей у неї так і не з'явилося. Дівчина позбавлялася від вагітностей. 5 серпня 1962 Мерилін Монро виявили мертвою. Смерть настала через передозування барбітуратів.

Мерилін Монро / eastnews.ua

Брітні Спірс

Поп-зірка Брітні Спірс у свого часу звучала з кожної праски. Запальна, розкута, гнучка співачка отримала безліч нагород. Також вона визнана найбільш продаваною співачкою останнього десятиліття в Америці. У списку найбагатших жінок світу, зайнятих в індустрії розваг, за версією журналу Forbes співачка зайняла 12-е місце.

Відео дня
Брітні Спірс / eastnews.ua

Бріжит Бардо

Почавши кінокар'єру в 1952 році, вона отримала статус секс-символу і світову популярність завдяки стрічці "І Бог створив жінку" (1956). Протягом двадцятирічної кар'єри в шоу-бізнесі Бардо знялася в 48 фільмах, брала участь в численних музичних програмах і записала близько 80 пісень; номінувалася на британську премію BAFTA за роль в картині "Віва, Марія!" (1965).

Бріжит Бардо / eastnews.ua

Марго Роббі

З найбільш примітних ролей у Марго були Шарлотта в "Бойфренд з майбутнього" (2013), Наомі Лапалья в "Вовк з Уолл-Стріт" (2013), за яку Роббі отримала премію "Імперія", Джейн Портер в "Тарзан. Легенда" (2016), Харлі Квінн в "Загін самогубців" (2016), за яку вона отримала премію "Critics' Choice Movie Awards".

Марго Роббі / eastnews.ua

Шерон Стоун

Стоун домоглася найбільшої популярності виконанням ролі у фільмі "Основний інстинкт". Також вона зіграла жертву маніяка в "Трісці", а потім - роль фригідної дружини героя Річарда Гіра у фільмі "На роздоріжжі". За роль дружини головного героя (у виконанні Роберта Де Ніро) у фільмі "Казино" Мартіна Скорсезе Стоун отримала "Золотий глобус" і єдину в кар'єрі номінацію на премію "Оскар" за найкращу жіночу роль.

Шерон Стоун / eastnews.ua

Вас також можуть зацікавити новини: