Маша Єфросиніна показала архівне фото / instagram.com/mashaefrosinina

Маша Єфросиніна - відома українська телеведуча, яка здобула популярність після ранкового шоу "Підйом". Зараз нею захоплюється вся Україна, а жінки наслідують її прикладу, як бути ідеальною жінкою.

Єфросиніна вражає своєю жіночністю, красою, елегантністю і сильним внутрішнім стрижнем. Зараз вона пристрасна брюнетка, про яку мріють багато чоловіків, а ще 20 років тому вона була милою дівчиною, яка тільки починає свій творчий шлях.

19 років тому вона знялася для обкладинки журналу "Вікенд". У кадрі вона позувала в червоній сукні з декольте і масивними прикрасами у вигляді підвіски і сережок. Зараз же знаменитість зовсім інша.

Відео дня
Маша Єфросиніна тоді і зараз / колаж з фото

Варто відзначити, що до початку повномасштабної війни Маша більше розповідала про себе, про спорт і про догляд за тілом, а також вела шоу "Дорослі дівчатка" з Олею Поляковою. А зараз вона веде активну інформаційну боротьбу.

У своєму блозі вона розповідає про всі жахи війни, записує гнівні звернення до путіністів і реагує на кожен обстріл України і вбивства мирних жителів. Зараз Єфросиніна - українка з великої літери, яка довела свою відданість країні.

Варто зазначити, що до 24 лютого 2022 року ведуча жила в Києві, незважаючи на те, що вона родом з незаконно анексованого Криму. Після цієї дати вона поїхала з дітьми за кордон, але незабаром повернулася додому.

Вас також можуть зацікавити новини: