Маша Фокіна має проблеми зі здоров'ям / фото instagram.com/mashafokina/

Українська співачка Маша Фокіна розповіла, що звернулася до медиків через погане самопочуття.

Невтішними новинами знаменитість поділилася у своєму Instagram. Маша уточнила, що в неї сталося нервове виснаження. Коли артистка зрозуміла, що організм не може самостійно подолати проблему, то негайно подалася до лікарів.

"Останнім часом у моєму житті відбулося багато різних подій. На жаль, вони не з приємних. Людський організм - це дуже сильний механізм, але і він має межу. На жаль, це сталося зі мною… Він не зміг впоратися самостійно, тому довелося звертатися до людей, які вміють цей механізм відновлювати. У мене нервове виснаження…", - уточнила артистка.

Відео дня
Артистка в лікарні / instagram.com/mashafokina/

Маша Фокіна протягом кількох днів перебувала в лікарні під наглядом медиків. Нині ж співачка почувається набагато краще, а лікарі відпустили її додому.

"Довелося декілька днів полежати під наглядом лікарів, але мене вже перевели на домашнє лікування", - резюмувала жінка.

Що відомо про Машу Фокіну

Маша є дочкою українського бізнесмена Ігоря Фокіна та онучкою першого прем'єр-міністра України Вітольда Фокіна.

У 2007 році артистка дебютувала з першим альбомом, а згодом випустила пісні "Свободен, парниша" та "Супер Маша". Фокіна стала по-справжньому популярною після участі у шоу "Фабрика зірок 2".

Після великої перерви у 2017 році співачка повернулася на велику сцену з треком "Ашанти". У 2020 році Маша запустила бренд модного одягу.

Додамо, що нещодавно до лікарні потрапила українська співачка, актриса і блогерка Анна Трінчер.

Вас також можуть зацікавити новини: