MELOVIN пояснив, що не так з Кіркоровим: "Людина похилого віку" (відео)

Український співак MELOVIN пояснив, чому путініст Філіп Кіркоров вибрав саме таку позицію.

Український артист Меловін прокоментував те, що за два місяці Філіп Кіркоров лише раз висловився про ситуацію в Україні. Дане висловлювання стосувалося прохання відпустити політика і чоловіка Оксани Марченко Віктора Медведчука. 

Свою позицію MELOVIN озвучив в інтерв'ю "ЖВЛ".

Артист вважає, що Кіркоров вже не розраховує на європейське визнання через вік, тому може собі дозволити прийняти таку позицію.

"У нього дуже багато друзів є в Україні, які 100% йому все розповідали. З іншого боку, я розумію, що це людина похилого віку, яка розуміє, що будувати кар'єру десь в Європі чи Україні вже немає сенсу. Мені здається, він тому і мовчить, щоб просто дожити свої роки в своїх замках", - висловився український артист.

Меловін стверджує - не зв'язувався зі своїм російським колегою, так як це безглуздо, і зараз є маса інших справ, більш важливих. 

"Краще допомагати своїй країні, ніж зв'язуватися з тими, хто не хоче тебе слухати. Вони для мене всі труси, бо якби вийшли всі - зрозуміло, щоб тоді сталося. Сталося б те ж саме, що сталося у нас з Януковичем", - резюмував співак. 

Нагадаємо, раніше голлівудський актор розповів про страшну ніч у Львівському бомбосховищі. 

Вас також можуть зацікавити новини: