Артист вперше зайнявся сексом в 23 роки / instagram.com/melovin_official

Український співак MELOVIN, який нещодавно здійснив камінг-аут, розповів, що перший секс у нього стався минулого року. Тоді артисту було вже 23 роки.

За його словами, він не хотів, щоб цей інтимний момент відбувся з ким завгодно. Для нього було важливо відчути всю цю палітру емоцій і відчути любов. 

"Вечір латині - це вечір без табу. Тому я вирішив розповісти те, чого ще не розповідав. Перший секс у мене був в 2020 році. Тоді мені було 23 роки. Я просто не хотів, щоб це було незрозуміло з ким. Я хотів відчувати любов, не комплексувати", - сказав артист.

Відео дня

Читайте також"Я щаслива": Ані Лорак наполегливо попросили повернутися в УкраїнуТак, у четвертому випуску шоу MELOVIN станцював з Лізою Русіною танго під пісню Брітні Спірс - Toxic. При цьому судді в черговий раз його розкритикували і поставили всього 25 балів.

Нагадаємо, раніше хореограф Ілона Гвоздьова нещадно "рознесла" виступ MELOVIN і Лізи Русіної в третьому ефірі "Танців з зірками". За її словами, професійна танцівниця вперше за всю історію проекту станцювала ча-ча-ча гірше за зірку. Ілона додала, що у цієї пари на першому місці епатаж, а все інше не має значення.

Вас також можуть зацікавити новини: