Філіп Кіркоров / скріншот

Український співак Артем Карпенко, більш відомий як Tom Soda, розповів, чому російський артист Філіп Кіркоров продався Кремлю. За його словами, путініст далекий від реальності.

Ба більше, Карпенко каже, що його взагалі не здивувало те, що Кіркоров нещодавно приїжджав до Горлівки, де зустрівся з окупантами та заспівав їм пісню Ірини Білик "Сніг".

"Ну що ж, мене такий вчинок не дивує. Чого ще можна очікувати від людини, яка зреклася свого кохання, свого "я", і живе в країні, де абсолютно не приймають таких, як він? Кіркоров абсолютно не відчуває реальності й керується, швидше за все, тільки фінансовою вигодою", - сказав Карпенко.

Відео дня

Кіркоров у Горлівці - що відомо

Після "голої вечірки" скандальної блогерки Насті Івлєєвої російських зірок почали скасовувати. Однак деякі з них вирішити вимолити пробачення у Кремля за допомогою візитів до окупантів. Одним з таких став Філіп Кіркоров.

Він поїхав до Горлівки, аби підтримати бойовий дух вбивць українського народу. Там же він цинічно виконав пісню української співачки Ірини Білик.

Білик, своєю чергою, не змогла не відреагувати на цей інцидент. Вона записала вірш, присвячений Кіркорову, в якому закликала його нарешті подивитися на своє відображення і усвідомити, що підтримкою злочинного режиму Кремля він свою душу продає дияволу.

Вас також можуть зацікавити новини: