Міг поїхати, але залишився: ведучий "Холостяка" Решетнік пояснив, чому не залишив країну

За законом він міг виїхати, але рішення залишитися на Батьківщині було принциповим.

Після того, як 24 лютого РФ повномасштабно вторглася на територію України, Григорій Решетнік з дружиною Христиною та трьома маленькими синами вирушив на захід, аби перевезти їх в більш безпечне місце. Сім'я залишилася в Івано-Франківську, хоча відповідно до чинного законодавства, як багатодітний батько, Григорій може покинути Україну.

Про те, чому Решетнік вирішив залишитися, він розповів в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях". Чоловік каже - поставив собі мету надихати своїм прикладом.

"Ми прийняли принципове рішення залишатися в Україні. Так, нашим дітям страшно. Так, в Україні лунають сирени. Але саме тут ти можеш допомагати, налагоджувати комунікацію з тими, хто може надати допомогу, і хто потребує допомоги. Наша сім'я цим і займається", - розповів телеведучий.

Григорій зазначив, що у нього було відчуття провини, але він все ж залишився поруч із дружиною та дітьми. 

"Хотілося якось бути більш потрібним. Десь 2 тижні я не виходив з дому, бо не знаходив в собі цієї сили", - поділився Решетнік. 

Але коли він вийшов прогулятися містом, а до нього почали підходити люди і дякувати за те, що той залишається в Україні, телеведучий зрозумів, що все правильно зробив. 

"З того дня я зрозумів, що кожен з нас воює на своєму фронті", - резюмував ведучий шоу "Холостяк".

Нагадаємо, Білозір дорікнула Полякову у від'їзді до Франції і дружбі з Кіркоровим.

Вас також можуть зацікавити новини: