Фото інстаграм Аліни Шаманської 

Блогерка та ведуча Аліна Шаманська, яка активно веде свій Instagram та зараз перебуває в США, останнім часом не виходила на зв'язок з підписниками. Проте сьогодні, 28 лютого, вона розповіла, чому не з'являлася в мережі. 

Виявилося, що Аліна готувалася до поїздки в Україну.

"Останній час я жила з метеликами у животі і приємним очікуванням, адже 28 лютого я повинна була б вилетіти до Києва", - написала вона. 

Відео дня
Скріншот сторіз Аліни Шаманської 

Та цього, за її словами, не сталося. Шаманська написала перелік справ, які їй довелося відкласти.

"Я планувала зняти 15-20 подкастів і вже отримала згоду від героїв, яких запросила на зйомки. Планувала вперше в житті відсвяткувати свій День народження у колі друзів. Половину з яких запросила ще 2 тижні тому. Ми вже затвердили та домовилися з місцем проведення", - зазначила Аліна. 

Скріншот сторіз Аліни Шаманської 

Також вона додала, що планувалася серія зйомок у ТБ та YouTube-проектах з її участю і багато рекламних інтеграцій з ТОП-брендами. А ще Аліна мріяла потрапити до українських спеціалістів у сфері медицини та косметології. 

"Омріяний косметологічний догляд, апарати, масажі, чек-ап організму, стоматолог і ще дуже надважливе по медицині", - написала Шаманська. 

Проте причину відміни всіх справ Аліна не називає. Тільки заінтригувала так: 

"Через певні обставини, моя омріяна поїздка відмінена на невизначений термін. Мій стан описати важко".

Скріншот сторіз Аліни Шаманської 

Також виявилося, що у блогерки тепер будуть проблеми з візою.

"Оскільки за туристичною візою мені необхідно вилітати раз на півроку обов'язково, а цього разу так не станеться. Тому я повинна починати переоформлювати свій тип візи. А ця процедура може зайняти від 5-6 місяців до декількох років. Залишати територію США в період оформлення - заборонено. Тобто я застрягну без права виїзду невідомо на скільки", - наголосила вона. 

Скріншот сторіз Аліни Шаманської 

А згодом Шаманська додала, що війна - це не основна причина того, чому вона не може повернутися до України з сином Артуром. 

Нагадаємо, нещодавно Аліна Шаманська зізналася, чи платить колишній чоловік аліменти. 

Вас також можуть зацікавити новини: