Росеро не одягала бюстгальтер, одну груди прикривало плаття, а іншу-цікава прикраса / скріншот

Американська модель-трансгендер Джина Росеро з'явилася на публіці з оголеними грудьми. Вона прийшла на церемонію GLAAD Media Awards з незвичайною прикрасою на бюсті.

Модель вже поділилася фото свого образу в Instagram. На знімках вона позує в чорній сукні з глибоким декольте, яке оголило навіть її пупок. Незвичайний наряд повністю закрив руки Росеро, проте оголив Інші частини тіла.

Американська модель-трансгендер здивувала сміливим чином / скріншот

Росеро не одягала бюстгальтер, одну частину грудей прикривало плаття, а іншу - цікава прикраса. Модель обрала рожеву прикрасу, яка, ніби розпечений метал, "стікала" з шиї на груди.

Відео дня
Модель з'явилася на доріжці з оголеними грудьми / скріншот

Свій сміливий образ вона доповнила масивними сережками-кільцями, а також безліччю маленьких сережок різної форми. Волосся модель зібрала в тугий пучок, залишивши лише невеликий "хвостик". Макіяж Росеро був стриманим, вона нафарбувала губи нюдовою помадою і зробила невеликий акцент на очах.

Хто така Джина Росеро

Американська модель філіппінського походження не приховує, що народилася хлопчиком. Однак вона розповіла про це лише в 2014 році, за 10 років після того, як почала працювати моделлю. Їй вдавалося зніматися для модних обкладинок, приховуючи той факт, що вона - трансгендер.

Росеро побудувала успішну кар'єру в США і активно бореться за права трансгендерів. Вона заснувала інформаційну групу Gender Proud.

Вас також можуть зацікавити новини: