Барбара Брильська зламала хребет / скріншот відео

Відома польська актриса Барбара Брильська, яка зіграла одну з головних ролей в радянському фільмі "Іронія долі або з легкою парою", зізналася, що має серйозні проблеми зі здоров'ям.

У 2020 році вона розповідала, що бореться з онкологічним захворюванням і страждає від болю в спині. Зараз же, каже Брильська, у неї зламаний хребет. Про це вона сказала в коментарі порталу PopCornNews.

"Боюся, не дочекаєтеся [зустрічі]. Тому що я хвора, голос у мене зараз сильно поганий. Треба почекати, я дуже не в формі. Молюся. Я не можу навіть зустрітися з людьми. Зламаний хребет... ви розумієте, що це таке? Це довго все відбувається - реабілітація і так далі. Я не в формі - у фізичній і в духовній. Що буде далі, не знаю", - зізналася вона.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, в лютому цього року помер зірка фільмів "Іронії долі" і "Службового роману" Андрій Мягков. Йому було 82 роки. Коментуючи його смерть, Брильська зізналася, що дуже любила колегу. "У мене немає сил говорити. Я плачу. Він був прекрасним актором, прекрасною людиною", - зізналася тоді вона.