Саша Мудра заблокувала Топольського в соцмережах / instagram.com/sasha__wise

Фіналістка 12 сезону шоу "Холостяк" Саша Мудра після закінчення шоу розповідала, що якийсь час листувалася з головним героєм Алексом Топольським. Він намагався відновити з нею стосунки і говорив, що зробив неправильний вибір у фіналі.

Однак сталася ситуація, яка здивувала Сашу і образила, тому вона вирішила припинити будь-яке спілкування з Топольським. В інтерв'ю Аліні Доротюк вона сказала, що якось Алекс записав їй голосове повідомлення і наговорив купу гидот.

"Він мені записав голосове повідомлення. Я не зрозуміла, до чого. Я так зрозуміла, що він був або п'яний, або під кайфом. Голос був такий, не зовсім його. Він мені так і записав: "Ти знаєш, я все переглянув. Ти в будинку поводилася огидно". Ось мені дуже сподобалося: "Навіщо я тебе взагалі там тримав? Навіщо я тебе тягнув до останньої серії". Тягнув він мене... Труси б краще ти свої підтягнув. Мені було неприємно", - сказала Саша.

Відео дня

Дівчина додала, що їй було неприємно і від того, що Топольський почав згадувати її дитячі травми і говорити, що їй потрібно з цим робити.

"І особливо неприємно, коли він почав мені говорити: "У тебе стільки дитячих травм, тобі потрібно це вирішувати, йди розводь мужиків". Якісь фрази з нізвідки", - додала Саша.

Нагадаємо, раніше Саша Мудра з "Холостяка" вперше розповіла про бойфренда-американця.

Вас також можуть зацікавити новини: