Фото інстаграм Ксенії Мішиної 

Українська акторка Ксенія Мішина потрапила в лікарню на відпочинку на Балі. Вона виклала фото з крапельниценю у себе в Instagram.

"Як сказала моя знайома: "На Балі все це проходять", - підписала світлину акторка.

Скріншот сторіз акторки 

Згодом вона повідомила більше подробиць. Виявилось, що окрім проблем зі здоров'ям, було ще чимало "цікавих пригод".

Відео дня

"З'їсти перед дорогою бактерію, провалятися вночі з температурою під крапельницею, вранці ледь не запізнитися на літак. На стійці реєстрації забути документи, підняти весь аеропорт на вуха, загубити дитину, потрапити у турбулентність, залишити речі у міжтермінальному автобусі, бігти за ним. Далі зламати валізи, забути планшет у попередньому літаку, знову підняти аеропорт на вуха, знову спробувати запізнитися на наступний літак. І весь цей час терпіти біль у животі та температуру", - описала всі події за день Ксенія. 

Далі вона зазначила, що такі негаразди у житті трапилися з нею не просто так. 

"Я глибоко переконана в тому, що коли відчуваєш, що відбувається щось погане з чимось/кимось рідним, то весь простір про це говорить. А потім відкриваєш новини і розумієш все", - додала Мішина, побачивши новини про нічну атаку росіян. 

Скріншот сторіз акторки 

Як зараз почувається Мішина - вона не розповідає.

Нагадаємо, нещодавно Ксенію Мішину, яка відпочиває з сином Платоном на Балі, захейтили в мережі. Жінка опублікувала відео, де вона купається у воді біля водоспаду та насолоджується відпочинком, проте її засудили за такий контент.

Вас також можуть зацікавити новини: