Роман Костомаров / Фото-instagram

Російський фігурист Роман Костомаров ось уже два місяці бореться за життя. За цей час йому ампутували стопи, пальці рук, у нього розвивається отит і гангрена. Лікарі не дають прогнозів, проте вже можна зробити висновок, що в спорт він не повернеться. 

Зараз у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Романа Костомарова готують до чергової ампутації, оскільки розвиток гангрени зупинити не вдається. Однак лікарі переконують, що дана операція - планова, і її запланували ще місяць тому. 

"Ця операція була запланована ще місяць тому. Настав її час. Але вона не внаслідок погіршення стану проводиться. Стан покращується!" - цитує видання РБК Спорт лікаря Костомарова. 

Відео дня

Повідомляється, що зараз Роман Костомаров знаходиться без свідомості. Організм ослаблений, ситуацію погіршує тотальне ураження легенів. 

Хто такий Роман Костомаров

Костомаров - російський фігурист, який активно підтримував криваву політику Путіна. На початку січня 2023 року він захворів після купання в ополонці. 10 січня його госпіталізували із запаленням легенів. Тоді ж у Романа почала прогресувати гангрена. 

Наразі відомо, що спортсмен перебуває в реанімації. Поруч з ним чергують близькі. Лікарі не дають прогнозів.

Вас также могут заинтересовать новости: