На російську телеведучу ледь не напала акула / скріншот

Нещодавно стало відомо, що російська теледіва Вікторія Боня вирушила на Мальдіви. 

"А я, нарешті, в місці, про яке мріяла, трясучись від холоду на Манаслу і Охосі. Настрій - літо! Вже встигла обгоріти. Але не так, звичайно, як в горах", - написала 43-річна зірка. 

У своєму блозі Боня показала відео, як пірнала поруч з акулою. 

"Акула мало не атакувала мене", - повідомила Вікторія своїм підписникам. 

На кадрах видно, як знаменитість плаває поруч з човном, а повз неї пропливає акула.

Хто така Вікторія Боня

Російська телеведуча і світська левиця. Велику популярність їй приніс реаліті-проект "Дім-2", де вона була ведучою. Зараз Боня живе разом з дочкою в Монако.

Що Вікторія Боня говорить про війну

Істинну позицію Вікторії Боні про війну ніхто так і не зрозумів. Деякі розцінюють її дії як популізм, а інші бачать в ній людину, яка щиро виступає проти вбивства мирних громадян. 

Наприклад, в 2022 році на Каннському кінофестивалі вона з'явилася в чоловічому смокінгу і з табличкою з написом: "Війни не було б, якби чоловіки могли народжувати". Через цей провокаційний образ її попросили піти з червоної доріжки. 

Ось що пізніше написала Боня в своєму блозі:

"Сьогодні мене попросили піти з червоної доріжки Каннського кінофестивалю. Так як я законослухняний громадянин, я пішла! Мені не хотілося прориватися туди крадькома, ховаючи свій клатч, я йшла з гордо піднятою головою. Мені сказали, якщо я вийду до преси, то буде занадто багато публікацій. Це все, чим мені аргументували відмову вийти до фотографів". 

Попри цей інцидент, вона так і не засудила війну, розв'язану Кремлем, а також не назвала Путіна і російських солдатів - вбивцями. 

Вас також можуть зацікавити новини: