Дмитро Комаров побував у Харкові / Фото - facebook.com/1plus1.DmitroKomarov

Телеведучий Дмитро Комаров на Великдень поїхав в обстрілюваний російськими окупантами Харків. Журналіст захопився непереможними українськими військовими. Своїми враженнями ведучий програми "Світ навиворіт" поділився у Facebook.

"Цей день я провів у Харкові. Місті, яке щодня страждає і знаходиться під безперервними обстрілами. Місті, де сьогодні немає безпечного місця. Але при цьому в місті, де непереможні люди. Люди, якими пишаєшся. Як і всією нашою нацією, що вже стала прикладом для всього світу. У цьому я переконуюся кожен день, переміщаючись по лінії фронту. І сьогодні переконався вкотре. У храмах Салтівки, найбільш постраждалого житлового масиву в місті, де більшість будинків підірвані. Енергетика людей, які два місяці живуть в підвалах, неймовірна - вони випромінюють добро і позитив. Священик, попри мінометні обстріли, бере ящик пасок і йде по підвалах - особисто вітати людей в укриттях". - написав Дмитро Комаров. 

Відео дня

Він нагадав, що завдяки українським військовим, які хоробро несуть свою службу на позиціях, в українців є можливість відзначати Великдень.

"Завдяки цим людям сьогодні по всій країні ми можемо відзначати Великдень. А ті міста, куди не прийшла війна, живуть повноцінно, люди можуть гуляти з дітьми вулицями. Завдяки героям, які мало сплять, знаходяться в полях, країна живе", - написав Дмитро Комаров. 

Дмитро Комаров побував у Харкові / Фото - facebook.com/1plus1.DmitroKomarov

"Добро обов'язково переможе зло. Правда переможе брехня. А той, хто йде проти заповідей, приречений на поразку", - резюмував телеведучий. 

Нагадаємо, в тому ж обстрілюваному орками Харкові на Великдень був і Святослав Вакарчук. Він разом з письменником Сергієм Жаданом записав відеозвернення.

Вас також можуть зацікавити новини: