Надія Матвєєва / фото facebook.com/nadezhda.matveeva

Двічі розлучена 54-річна Надія Матвєєва має чоловіка, який на двадцять років молодший за неї. Така різниця у віці викликала сумніви у жінки, але згодом вона зважилася на стосунки та закрила очі на скепсис та неприйняття мами і сина. Нині пара разом уже два роки.

На своїй сторінці в Instagram Матвєєва поділилася таємницями гармонії в сім’ї.

Головний секрет Надії – ніколи не варто намагатися переробити чоловіка. Жінка не приховує, що часом дуже важко стримувати себе, але це їй вдається.

Відео дня

За словами Матвєєвої, коханий просить її приймати його таким, як він є. Вона намагається не підлаштовувати його під себе.

"Я нагадую собі: вір у нього, як у себе. Підтримуй, надихай, але не намагайся "рятувати" у складні для нього моменти, утримуйся від порад, якщо не просить", - каже знаменитість.

Жінка переконана, що будь-який вибір чоловіка треба поважати і не бути нав'язливою.

"Кохання, як на мене, це подорож, пригода і відповідальність. Буває незрозуміло, складно, але завжди цікаво, тому що в цій подорожі разом пізнаємо себе і світ. І так трапляється у всі часи, і в наш бунтівний час, коли пари намагаються зберегти кохання всупереч важким випробуванням", - додала вона.

Цікаво, що особу коханого Матвєєва тримає в таємниці, а також не ділиться спільними світлинами у соціальних мережах.

Що відомо про Надію Матвєєву

У 2012 році Надія Матвєєва стала ведучою тележурналу "Все буде добре". Цей проект приніс жінці всенародну популярність. Матвєєва щодня давала глядачкам різноманітні корисні поради. У 2018 році проект закрили.

Також Надія Матвєєва була ведучою кулінарної передачі "Все буде смачно". Її часто запрошують у ролі експерта і на інші проекти, наприклад, "Битва ескстрасенсів", "Ультиматум".

Після закриття тележурналу "Все буде добре" Надія Матвєєва вела власне онлайн-шоу "Ранок з Надією". 

Раніше УНІАН писав, що телеведуча Матвєєва дуже сильно травмувала обличчя. 

Вас також можуть зацікавити новини: