Заріцька станцювала зі своєю бабусею / instagram.com/kazka.band

Українська співачка Олександра Заріцька запросила на сімейний вечір шоу "Танці з зірками" свою бабусю, з якою станцювала на головному паркеті країни.

"Найпрекраснішою людиною для мене є бабуся. Вона заслужена суддя України. 90 відсотків мого успіху - це все завдяки бабусі", - сказала Саша.

Бабуся співачки зазначила, що дуже хоче підтримати свою внучку в боротьбі за перемогу. А партнер Юрій Мєшков зазначив, що для нього це дуже велика відповідальність.

"Я людина публічна і дуже боюся бути смішною. Але я хочу Сашу підтримати за всяку ціну. Юра мені дуже подобається - красивий, статний, щирий. Хочу, щоб вони були разом і народили мені правнуків. Хочу, щоб у Саші була сім'я", - сказала бабуся.

Читайте такожМонро, Дантес, Гросу: топ-5 зірок, у яких були проблеми із зовнішністю перед концертамиТакож Заріцька додала, що і її подругам подобається Юрій. За її словами, всі друзі запитують у неї, хто ще коли-небудь так дивився на неї.

"Ти бачиш, як він на тебе дивиться?",- запитують подруги Саші.

Відзначимо, навколо пари Саші Заріцької і Юрія Мєшкова ходять чутки. Юра неодноразово говорив, що Саша йому подобається, а співачка, своєю чергою, робить партнеру безліч компліментів. 

Нагадаємо, раніше солістка групи KAZKA шокувала результатами схуднення на "Танцях з зірками".

Вас також можуть зацікавити новини: