Наталка Денисенко / instagram.com/natalka_denisenko

Актриса Наталка Денисенко поділилася з шанувальниками своїм щастям. На сторінці в Instagram вона розповіла, що зустріла Новий рік разом зі своїм чоловіком Андрієм Федінчиком, який на початку повномасштабного російського вторгнення вступив до лав ЗСУ.

Вони разом провели майже тиждень в одному з готелів Одеси. З ними був і їхній син Андрій, якого назвали на честь батька.

"Відпочинок тут був дійсно неймовірним. Найголовніше, звичайно, те, що я змогла побачитися з чоловіком", - зазначила Денисенко.

Відео дня
Наталка Денисенко / instagram.com/natalka_denisenko

Актриса розповіла, що вони плавали в басейні, були в джакузі, ходили на масаж, відвели сина в океанаріум... Цей відпочинок сподобався їм усім.

Наталка Денисенко з сином / instagram.com/natalka_denisenko

"Сказала синові, що влітку полетимо на море до Туреччини, а він каже: "Мамо, давай в Одесу! Я хочу сюди повернутися"", - поділилася актриса.

Андрій Федінчик з сином / instagram.com/natalka_denisenko

Варто відзначити, що Наталка Денисенко рідко бачиться зі своїм чоловіком, який захищає Україну на фронті. Вона неодноразово говорила, що їй складно переживати розставання з коханим, але актриса вірить, що незабаром війна закінчиться і їхня сім'я возз'єднається.

Нагадаємо, раніше Наталка Денисенко в сльозах розповіла про проблеми зі здоров'ям.

Вас також можуть зацікавити новини: