Наташа Корольова біжить з РФ / скріншот

Співачка Наташа Корольова в Україні вже довгі роки є досить небажаною особистістю навіть попри те, що вона тут народилася і виросла. Вся справа в тому, що рідну Україну вона проміняла на Росію, де зараз живе і працює. 

Про повномасштабну війну артистка мовчить. У пресі є лише її коментар про те, що якщо її чоловікові Тарзану прийде повістка, то вона неодмінно відправить його на фронт. 

Зараз путіністка заявила, що планує втекти з РФ, але поки продумує, як це краще зробити. Причину такого рішення не озвучує, але прикривається тим, що у неї скоро ювілей, і вона нібито планує поїхати у відпустку.

Відео дня

Королева усвідомлює, що деякі її знайомі і друзі можуть недобре сприйняти її від'їзд з країни, тому поки свій переїзд тільки планує.

"Чесно кажучи, мені хочеться кудись змитися. Але близькі і друзі можуть не зрозуміти і образитися. Тому у мене зараз виникла дилема. Найближчим часом визначуся, що робити", - сказала Корольова в інтерв'ю kp.ru

Куди саме планує попрямувати співачка - невідомо. Також незрозуміло, чи поїде з нею Тарзан, який не так давно говорив про свої наміри йти на фронт, щоб вбивати мирних українців.

Чим зараз займається Наташа Корольова

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну співачка вирішила залишатися в Москві. Там же живуть її чоловік Сергій Глушко і єдиний син Архіп. 

Сфера культури в Росії зараз "провалилася", як і багато інших сфер, тому заробітки зірки суттєво впали. Ще однією проблемою є те, що навесні цього року її син закінчує навчання, а значить він підлягатиме мобілізації.

Нагадаємо, росіяни висміяли Наташу Корольову.

Вас також можуть зацікавити новини: