За словами користувачів, співачка "застрягла в минулому" / скріншот 

Скандальну співачку Наташу Корольову, яка мовчить про війну в Україні, хоча народилася і виросла в Києві, висміяли в Росії. Жителі країни-агресорки не оцінили її зовнішній вигляд.

Так, Корольова вирушила на святковий концерт, який на честь свого дня народження давав співак Філіп Кіркоров. Для виходу на публіку співачка вибрала піджак з яскравим принтом у вигляді жовтих тюльпанів. Російський блогер помітив одяг Корольової і зняв її на відео. 

"Наташа Корольова в своїх жовтих тюльпанах прийшла на концерт Кіркорова. Шикардос", - прокоментував наряд співачки росіянин.

Однак в коментарях користувачі відзначили, що їм піджак Корольової не сподобався. За словами користувачів, співачка "застрягла в минулому". Коментатори пишуть:

  • "Застрягла у 90-х роках"
  • "Піджак жахливий, краще б сукню якусь забабахали або спідницю, ну точно не піджак. Виглядати елегантно вже не модно"
  • "Збіговисько колгоспників для колгоспниць"
  • "Під стать Кіркорову, удвох стали клоунами!"
  • "Збіговисько продажних в зборі, ура".

Що Наташа Корольова говорить про війну в Україні

З початку повномасштабної війни, яку РФ розв'язала в Україні, Корольова жодного разу не заговорила про свою позицію. Однак співачка продовжила виступати в Москві і 9 травня 2022 року вона з'явилася на сцені Кремля в радянському костюмі.

Влітку Корольова висловилася про мобілізацію в РФ. Вона зазначила, що її чоловік піде на війну, якщо отримає повістку. Чоловік співачки, стриптизер Тарзан, відкрито підтримує кремлівський режим і негативно висловлюється про Україну.

Вас також можуть зацікавити новини: