Найгучніші випадки зіркових зрад / depositphotos.com

Мерзенні випадки зради в світі шоу-бізнесу обговорюються часто і довго. Сьогодні ми розповімо про найбрудніші і гучні ситуації, через які, здавалося б, ідеальні пари представників творчих професій свого часу розпалися. Раніше астрологи назвали рейтинг найбільш гулящих жінок за знаком Зодіаку.

Бред Пітт і Дженіфер Еністон

Ця пара досі не сходить з рядків хіт-параду найбільш обговорюваних зоряних союзів. Еністон і Пітт жили в мирі та злагоді до тих пір, поки голлівудський красунчик не почав зніматися в "Містер і місіс Сміт". Зустрівши на зйомках підступну Джолі, Пітт не зміг встояти перед її чарами. 

Відео дня
Бред Пітт і Дженніфер Еністон були ідеальною парою / depositphotos.com

Незважаючи на те, що з моменту розставання з Еністон пройшло вже більше 11 років, папараці досі дошкуляють актрису питаннями про колишнього чоловіка. Тепер, коли Пітт і Джолі ділять дітей після розлучення, складно втриматися, щоб не перемити кісточки всім трьом.

Ештон Катчер і Демі Мур

Роман почався в 2003 році і був дуже красивим, незважаючи на мерзенні коментарі журналістів. Вони говорили, що Ештон нещирий, а всі його почуття засновані лише на бажанні бути ближче до відомої і заможної Демі Мур. Насправді ж. Катчер закохався в героїню фільму "Привид" і мріяв познайомитися з актрисою.

Відома актриса закохалася в альфонса / depositphotos.com

У 2005 році пара одружилася, а в 2013 розлучилася. Ештон вирішив, що він суперзірка, став регулярно змінювати Мур. Актриса "підсіла" на таблетки, а, дізнавшись про роман Ештона з Мілою Куніс, взагалі впала в депресію. Довго не хотіла давати розлучення, але з часом все-таки зважилася. У підсумку Демі Мур кілька років приходила до тями, а Катчер і Куніс одружилися і досі живуть у мирі та злагоді.

Гвен Стефані та Гевін Россдейл

Розгульний спосіб життя, постійні зради, шалені витрати - все це прощала Гвен своєму коханому протягом 13 років шлюбу. Одного разу музикант перевершив сам себе і вчинив акт зради з трансвеститом. Гвен вирішила, що вона винна в цьому і пробачила чоловіка.

Гвен прощала чоловікові величезну кількість жахливих вчинків / depositphotos.com

Трохи пізніше Кортні Лав заявила, що Россдейл зраджував Стефані і з нею. Серед закоханих спалахнув скандал, але Стефані прийняла і це. Останньою краплею стала зрада Гевіна з нянею, яка працювала в сім'ї і була близькою подругою Стефані. Тільки тоді співачка зважилася подати на розлучення.

Джонні Депп і Ванесса Параді

11 років цивільного шлюбу голлівудських акторів зруйнувалися в момент. Причина - зйомки Деппа у фільмі "Ромовий щоденник", де він зустрів фатальну красуню - Ембер Херд. Красунчик-актор довго не роздумував - зібрав речі і пішов до нової коханої. І всі ми зараз бачимо, чим закінчився такий імпульсивний вчинок - пара розлучилася.

Зйомки фільму стали початком кінця / depositphotos.com

Судячи з інформації в мережі, Ембер спочатку б'є Деппа міжкімнатними дверима, а потім судиться з ним, намагаючись відібрати у актора не тільки гроші, а й кар'єру.

Арнольд Шварценеггер і Марія Шрайвер

Випадок з "Термінатором" ми вважаємо найбільш кричущим. Колишній губернатор Каліфорнії жив у шлюбі з журналісткою Марією Шрайвер 25 років. Племінниця Джона Кеннеді навіть не підозрювала, що у чоловіка хтось є. Виявилося, що скринька просто відкривалася - протягом 20 років Арнольд крутив роман з хатньою робітницею, яка в підсумку народила від нього сина.

25 років шлюбу стерли, як пил з підвіконня / depositphotos.com

Колишня дружина актора подала на розлучення, діти змінили прізвище на Шрайвер, а від ганьби Шварцнеггера не врятували навіть публічні вибачення.

Вас також може зацікавити: