Фото інстаграм Адама Сендлера

Американський актор Адам Сендлер, який відомий за фільмами "Дружина напрокат", "Однокласники" та іншими комедіями, став найбільш високооплачуваною зіркою 2023 року. За минулий рік він заробив 73 мільйони доларів. Повідомляє видання Forbes.

57-річному актору велику частину прибутку принесла співпраця з платформою Netflix. Наприклад, у 2023 році за участю Сендлера там вийшли дві комедії: "Вбивство в Парижі" та "І не подумай прийти на мою бат-міцву". Також у Адама була головна роль у фільмі "Космонавт", який вийде цього місяця. А ще чоловік отримував гонорари за стендап-комедійні тури, яких у нього було за рік 40 штук.  

До речі, це не вперше Сендлер очолив список журналу "Forbes". Він також був лідером у рейтингу в 2002 році.

Відео дня

Хто ще потрапив у топ-10 списку Forbes

Друге місце посіла акторка Марго Роббі, яка зіграла в популярному фільмі "Барбі". Зазначається, що її прибуток за 2023 рік становить 59 мільйонів доларів. Цю суму вона отримала від своїх акторських та продюсерських проектів.

Фото інстаграм Марго Роббі

Трійку лідерів завершує актор Том Круз. Він заробив 45 мільйонів доларів. Такий дохід чоловік отримав завдяки зйомкам у сьомій частині  бойовика "Місія нездійсненна: Смертельна розплата" та онлайн-продажам фільму "Топ Ган: Меверік". 

Фото фан-сторінка Тома Круза

Четверте та п'яте місця з однаковим результатом у 43 мільйона доларів отримали актори Райан Гослінг, який зіграв у "Барбі" та Метт Деймон, якого можна було побачити у фільмах "Air: Великий стрибок" та "Оппенгеймер".  

До першої десятки також потрапили такі актори: Дженніфер Еністон, Бен Аффлек, Джейсон Стейтем, Леонардо Ді Капріо та Дензел Вашингтон. 

Нагадаємо, раніше журнал "Реорle" назвав найсексуальнішого чоловіка 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: