Алла Пугачова, Донателла Версаче / колаж з фото

У сучасному світі багато жінок звертаються за допомогою до пластичних хірургів. Вони вірять в те, що пластика може врятувати їх від старіння, проте так відбувається не з усіма. Є й ті знаменитості, яких всі ці процедури тільки спотворили.

Демі Мур

Демі Мур неодноразово вдавалася до пластичних операцій. Вони завжди гармонійно вписувалися в її образ і доповнювали її яскраву зовнішність. Однак остання операція буквально спотворила її обличчя. На показі Fendi весна-2021 модель шокувала своїм зовнішнім виглядом.

Відео дня
Демі Мур / instagram.com/ellehongkong

Алла Пугачова

Насправді Пугачова в свої 74 роки має гарний вигляд, проте одна з пластик виявилася менш вдалою, ніж інші. Помітно, що її обличчя вже "втомилося", хоч воно і максимально натягнуте.

Алла Пугачова / instagram.com/alla_orfey

Донателла Версаче

Легенда італійської моди Донателла Версаче зробила масу операцій, точну цифру не може назвати навіть вона сама. Однак помітно, що всі вони тільки спотворили її обличчя. Раніше вона була милою і привабливою блондинкою, а зараз схожа на... Втім, подивіться самі і продовжте цю фразу.

Донателла Версаче / instagram.com/donatella_versace

Мелані Гріффіт

Актрису Мелані Гріффіт, яка зіграла у фільмах "Птахи" і "Марні", пластичні операції теж тільки спотворили. Більш того, вони додали їй віку, хоча саме з ним вона і намагалася боротися.

Мелані Гріффіт / instagram.com/melaniegriffith

Лара Флінн-Бойл

Супер-сексуальна красуня з "Твін Пікса" і "Людей в чорному-2" настільки захопилася пластикою, що забула про межу, яку не варто переходити. У підсумку вона спотворила свою ідеальну зовнішність і навіть перестала зніматися в кіно. Ось така може бути ціна однієї помилки.

Лара Флінн-Бойл / Скріншот YouTube

Раніше УНІАН назвав 5 українських мам-одиначок серед зірок.

Вас також можуть зацікавити новини: