Ксенія Мішина, Тіна Кароль / колаж з фото

У дитинстві кожна дівчинка грала в ляльки і уявляла, як вийде заміж за принца і народить йому багато діток. Ось тільки з віком розумієш, що в житті не все так просто, як може здаватися.

Розповідаємо, хто з відомих українських жінок залишилася одна з дитиною.

Ксенія Мішина

Відео дня

Зірка "Кріпосної", "За вітриною", "Клятви лікаря" та інших серіалів Ксенія Мішина виховує сина Платона одна. Відомо, що вона розлучилася з батьком хлопчика, коли ще була вагітна. Нещодавно Ксенія зізналася, що у неї був сильний токсикоз, а чоловік її просто не розумів.

Після того, як Мішина народила, він не брав участі в житті сина. І тільки на початку повномасштабного російського вторгнення він з'явився. Однак його спілкування з сином не увінчалося успіхом. В результаті Ксенія, як вона сказала, послала екс-коханого.

Ксенія Мішина / instagram.com/misha.k.ua

Тіна Кароль

Співачка Тіна Кароль виховує сина Веніаміна. Хлопчик живе і навчається у Великій Британії, проте іноді приїжджає до мами в Україну. Помітно, що між ними особливий теплий зв'язок. Наприклад, нещодавно в мережу потрапило відео, як Веніамін "влаштував" сцену ревнощів, коли його мама танцювала медляк з Дімою Жуком. 

До слова, Кароль була щаслива заміжня. Однак життя її чоловіка Євгена Огіра забрав рак шлунка. Відтоді вона вдова і мати-одиначка.

Тіна Кароль / instagram.com/tina_karol

Ірина Білик

У Ірини Білик двоє дітей від різних чоловіків, проте ні з одним з батьків своїх спадкоємців співачка не залишилася. У неї було достатньо романів, але жоден з них не мав успіху. Так, вона виходила заміж, але щастя їй це не принесло. Відомо, що зараз Білик багато часу проводить зі своїм екс-чоловіком Дмитром Коляденком. Більш того, подейкують, що вони возз'єдналися, проте сама пара ніяк не коментує свої стосунки.

Ірина Білик / instagram.com/bilyk_iryna

Міша Романова

Співачка Міша Романова також одна виховує свого сина. Вона ніколи не афішувала стосунки з батьком хлопчика і навіть не називала його імені. Після розставання з чоловіком вона не назвала причину. Кілька років у неї не було серйозних стосунків, проте зараз, судячи з усього, Романова знайшла своє щастя.

Міша Романова / instagram.com/misharomanova

Світлана Лобода

Співачка Світлана Лобода виховує двох дітей - Євангеліну і Тільду - від різних чоловіків. Ні з одним з них у неї не склалися стосунки. Зараз у неї є молодий чоловік, з яким вона в основному живе в Європі. Співачка каже, що щаслива. Відзначимо, тільки зовсім недавно Лобода показала обличчя молодшої дочки, батьківство якої приписували Тіллю Ліндеманну.

Світлана Лобода / instagram.com/lobodaofficial

Раніше УНІАН назвав 5 українських зірок, які ще жодного разу не були заміжні.

Вас також можуть зацікавити новини: