Рибчинський висловив повагу Галкіну та Пугачовій / колаж УНІАН

Автор пісень, народний артист України Юрій Рибчинський поділився думкою про російських зірок, які виїхали з РФ і засудили повномасштабне вторгнення в Україну.

Серед тих, кого відзначив артист, співачка Алла Пугачова та гуморист Максим Галкін. Він висловив свою повагу до цих людей. За словами Рибчинського, вони не злякалися Кремлівської машини та відмовилися підтримувати криваву політику. Також він виокремив артистку Діану Арбеніну та акторку Лію Ахеджакову.

"Ще більше треба віддати мужності Арбеніній, Пугачовій, Галкіну, які не побоялися страшної машини. Це ж держава може вбити. Не дай Боже що-небудь підсипати Аллі Пугачовій або Ахеджаковій. Люди це розуміють, але знайти в собі мужність і сказати цьому "дракону" ні - це потужно", – підкреслив Юрій.

До слова, Галкін та Пугачова емігрували з дітьми до Ізраїлю, де живуть вже понад два роки. Мін'юст РФ визнав Максима "іноагентом". Комік часто реагує на обстріли України та публічно висловлює свою позицію щодо війни. Його підтримує дружина і також засуджує правління російського диктатора Путіна.

Що відомо про Юрія Рибчинського

Юрій Рибчинський відомий, як засновник сучасної української естрадної пісні, поет, сценарист та драматург. Його було нагороджено званням Героя України та народного артиста. Писав для зірок композиції, які ставали хітами не лише в Україні, але й за її межами. Крім того, Юрій неодноразово відкривав нові імена в українському шоубізнесі.

У його творчому доробку пісні "Хрещатик" для Павла Зіброва, "Кленовий вогонь" для Володимира Івасюка, "Тече вода" для Ігоря Поклада. Його композиції на сцені виконували Ніна Матвієнко, Назарій Яремчук, Наталія Могилевська, Микола Мозговий, Руслана Лижичко тощо.

Нагадаємо, раніше Максим Галкін зустрівся з відомими українцями.

Вас також можуть зацікавити новини: