Максим Галкін відвідав виставу відомих українців / фото інстаграм Максима Галкіна 

Російський шоумен та гуморист Максим Галкін, який засудив криваву політику Кремля та виїхав з країни-агресорки на початку війни, показався з відомими українцями.

Так нещодавно він опублікував спільне фото в Instagram з акторами Олегом Філімоновим та Яном Левінзоном. Виявилося, що чоловіки зустрілися на виставі в Ізраїлі, де зараз живе Галкін разом з дружиною Аллою Пугачовою та дітьми. 

"Був щасливий у Петах-Тікві подивитися виставу "Зроблені в Одесі" моїх кумирів Яна Левінзона та Олега Філімонова. Дякую за чудовий вечір, фірмовий гумор, неповторну інтонацію та щемливий смуток!" - підписав світлину Максим.

Відео дня
Скріншот посту Максима Галкіна

Цікаво, що і сам Олег Філімонов також відреагував на фото в мережі. Він зазначив, що зустріч з гумористом стала для нього несподіванкою. 

"Приємним сюрпризом для нас було те, що подивитися виставу та зустрітися після неї захотів Максим Галкін. Він чудовий хлопець, артист та справжній друг України. Згадали Одесу, в якій він жив та вчився і, в яку обов'язково приїде, як тільки закінчиться війна", - написав він. 

Нагадаємо, раніше Максим Галкін на концерті заспівав українською і розгнівав росіян.

Вас також можуть зацікавити новини: