Таран відпочиває в Греції / instagram.com/lidiyataran

Українська телеведуча Лідія Таран разом зі своєю дочкою Василиною відпочиває в Греції. Так, зірка 1+1 показала яскравий знімок з відпустки, на якому позує в бікіні. Відзначимо, у Лідії струнка фігура, бо вона регулярно займається спортом і йогою.

В руці у Лідії та її дочки ласти для плавання. Ймовірно, дівчата вирішили попірнати в море. Ведуча супроводила фото жартівливим текстом: "Так, ми не втягуємо животи. Як каже Вася, ми тут чілімо і на релаксі".

"Класні дівчата, а головне щасливі", "Красуня", "Як дві сестрички", "Гарного відпочинку на сонечку", - пишуть шанувальники в коментарях.

Відео дня
Таран відпочиває в Греції / instagram.com/lidiyataran
Таран відпочиває в Греції / instagram.com/lidiyataran

Читайте також"Копія мами": ведуча 1+1 Марічка Падалко похвалилася своєю дочкою, яка підрослаХто така Лідія Таран

Лідія Таран - українська телеведуча, володарка премій "Телезірка" і "Телетріумф". Вона почала свою журналістську кар'єру з радіо, проте саме телебачення зробило її відомою. Крім основної професії, Лідія ще займається своїм соціальним проектом "Здійсни мрію", мета якого - реалізувати мрії важкохворих дітей в Україні.

З 2009 року Таран є ведучою на телеканалі 1+1 і 2+2. Вона займалася такими програмами, як "Я люблю Україну", "Сніданок з 1+1", "ТСН" і "ПроФутбол".

Відомо, що Лідія любить кататися на лижах, часто змінює свій імідж, а також вона брала участь в шоу "Танцюю для тебе".

Вас також можуть зацікавити новини: