Петрожицька купила квартиру в Києві  / фото instagram.com/petrozhitskaya/

Зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька стала киянкою. Вона ще у травні 2021 року купила квартиру в столиці й переїхала туди з кішкою.

У відвертому інтерв'ю для YouTube-каналу "Поговори зі мною", акторка зізналась, що їй не вистачило грошей на оселю в центрі, тож вона живе далеко.

Зазначимо, останні шість років Петрожицька жила на зйомній квартирі з сестрою і другом-актором Павлом Кружновим. Як наголосила зірка, жити з сестрою і другом їй було "класно, дуже кайфово", але в орендованих апартаментах вона не почувалась в гармонії.

Зірка зізналася, що з дитинства мріяла про незвичайне планування та ліжко на другому поверсі. Так і сталось, у неї квартира-студія з крихітною кімнаткою, яку вона називає "стрімерською", та другим поверхом для ліжка.

"Квартира невелика, далеко. На жаль, мені не вистачило бюджету жити в центрі. Але вона моя. Тепер я спокійна, що кішці можна дряпати все, що завгодно. І я не буду хвилюватися, що не можу забити цвях", – поділилась Петрожицька.

Разом з тим, поки що зірка не планує жити разом із коханим Олексієм, з яким зустрічається вже рік. Зараз вона націлена на кар'єру, а не на сімейне життя. Крім того, Петрожицька сподівається, що якщо завагітніє, то вони з коханим переїдуть у більшу квартиру.

"Напевно, це не та квартира, де буде моя сім'я", – зізналась зірка.

Раніше Петрожицька розказала про свого коханого і пояснила, чому його нікому не показує.

Вас також можуть зацікавити новини: