Петрожицька розказала про свого коханого / фото instagram.com/petrozhitskaya/

Зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька не афішує своє особисте життя. Зокрема дівчина ховає коханого від сторонніх очей і не демонструє свої стосунки в соцмережах.

В інтерв'ю для Youtube- каналу "Поговори зі мною" актриса привідкрила таємницю свого обранця Олексія.

Акторка показала в Instagram лише одне фото з бойфрендом

"Може, на другу річницю покажу цілого. У мене є багато фотографій з різними частинами тіла. Мені з одного боку хочеться поділитися, що він у мене найкращий. А з іншого боку - не покажу нікому, нічого не розповім. Так вже, як би я не просила Катю Осадчу не показувати, вони нишком зняли. Це якийсь наш світ", - пояснила своє рішення приховувати обранця зірка.

Петрожицька не зізнається, ким працює коханий, та і взагалі мало говорить про нього. А все через те, що у ЗМІ дуже довго обговорювали її розлучення. І зараз, після п'яти років, її досі дошкуляють розпитуваннями про шлюб і екс-чоловіка.

"Насправді, на своїй сторінці він виставляє фотографії зі мною. Але вона у нього закрита. Я Льошу ніде не позначала і не показувала", - зізналася актриса.

Актриса зазначає, що її дохід вище, ніж в обранця. При цьому Олексій поводиться як джентльмен - завжди поривається заплатити за кохану.

"Напевно, я більше заробляю. Але він настільки у мене в цьому плані принц на білому коні. Я дуже підтримую його, і намагаюся пояснити - ми з тобою партнери. Так, ми поки не сім'я. Коли сім'я - це повинен бути спільний бюджет", - розповіла про свої погляди на сімейний капітал Петрожицька.

Шанувальники зірки розсекретили, що її бойфренда звуть Олексій Усенко. Він родом з Харкова, але жив у Німеччині. Коханий на два роки молодший зіркової обраниці. Чоловік ніяк не пов'язаний зі світом кіно і телебачення.

Хто така Дар'я Петрожицька

Дар'я Петрожицька - українська актриса і співачка, фіналістка "Голосу країни" (2020).

Восени 2020 року Дар'я брала участь у четвертому сезоні телевізійного шоу "Танці з зірками". Дар'я та її партнер Ігор покинули шоу в одинадцятому ефірі.

Вона здобула популярність завдяки ролі Лізи в телесеріалі "Папік". У другому сезоні проекту дівчина також зіграла головну роль разом зі Станіславом Бокланом.

Нагадаємо, раніше Дар'я Петрожицька стала заслуженою артисткою України, що її дуже здивувало.

Вас також можуть зацікавити новини: